0737 71 77 77

SOLUTII PENTRU ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Prin electricieni autorizati ANRE

Expertiza in instalarea sistemelor de alimentare cu energie electrica

Analizam cerintele specifice ale afacerii tale sau ale locuintei/biroului si dezvoltam solutii personalizate, adaptate nevoilor tale individuale. 

Fie ca este vorba de instalarea unui sistem electric eficient si sigur pentru echipamentele industriale, fie de optimizarea consumului de energie electrica intr-un mediu de uz casnic/birouri, suntem pregatiti sa raspundem provocarilor tale.

Intelegem ca eficienta si siguranta sunt elemente cheie in alimentarea cu energie electrica.

instalatii electrice velstand

Servicii de executie instalatii electrice, la tensiuni nominale de sub 1kV

Echipa noastra de specialisti este formata din electricieni autorizati ANRE, cu experienta vasta in domeniu.

Fiecare membru al echipei noastre este atent selectionat si instruit pentru a oferi cele mai inalte standarde de calitate si performanta in executia proiectelor dumneavoastra.

instalatii electrice velstand
instalatii electrice velstand
Executie tablouri electrice de distributie

Echipa noastra de experti in electricitate poate proiecta, asambla si instala tablouri electrice de distributie personalizate, pentru a asigura alimentarea corecta si sigura a instalatiilor tale.

Montari si verificari de contoare pasante

Suntem specializati in montarea si verificarea contoarelor pasante, atat in montaj direct, cat si in montaj semidirect cu transformatoare de curent. Ne asiguram ca echipamentele tale de masurare functioneaza in mod corespunzator si sunt conforme cu reglementarile in vigoare.

Executie instalatii electrice de iluminat

Oferim servicii complete de executie a instalatiilor electrice de iluminat, astfel incat sa beneficiezi de solutii de iluminat eficiente si estetice in spatiul tau de lucru sau locuinta.

Executie instalatii electrice de forta

Echipa noastra este specializata in proiectarea si executia instalatiilor electrice de forta, pentru a asigura o alimentare stabile si sigura a echipamentelor si sistemelor de forta din cadrul afacerii tale.

Instalari generatoare monofazate si trifazate

Oferim servicii de instalare a generatoarelor de putere, atat monofazate, cat si trifazate, cu o capacitate maxima de 50 kW. Aceasta iti ofera o solutie de rezerva sau de backup in cazul intreruperilor de curent sau in situatii de urgenta.

Termene si bugete respectate

Solutii personalizate

Eficienta si siguranta

Service post-instalare

Ai nevoie de unul dintre serviciile de mai sus?

Echipa noastra de specialisti are experienta si cunostinte tehnice solide in toate aceste domenii, garantand ca serviciile noastre sunt livrate cu profesionalism si in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.