0737 71 77 77

SERVICII DE DESZAPEZIRE PARCARI, ALEI, TROTUARE

Manual si mecanizat

Servicii complete de deszapezire

In timpul iernii, asigurarea sigurantei in spatiile exterioare ale cladirii in care va desfasurati activitatea este cruciala

VFM va pune la dispozitie solutii eficiente si prompte.

Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa intervina manual pentru indepartarea stratului de zapada si gheata de pe alei, trotuare si parcari. Folosim unelte adecvate si tehnici eficiente pentru a asigura o curatenie impecabila.

Utilizam echipamente specializate, precum utilaje cu lame sau freze de deszapezire, pentru a curata rapid si eficient suprafetele acoperite de zapada. Aceste metode mecanice ne permit sa gestionam in mod eficient chiar și volume mari de zapada.

După curatarea zapezii si ghetii, aplicam materiale antiderapante, cum ar fi saruri si nisip, pentru a asigura o aderenta crescuta pe suprafetele tratate. Aceste materiale contribuie la prevenirea alunecarilor si la mentinerea sigurantei.

Echipa noastra urmareste indeaproape evolutia conditiilor meteorologice si este pregatita sa actioneze prompt. Astfel, ne asiguram ca intervenim in timp util si ca spatiile dumneavoastra sunt intotdeauna curatate si sigure.

Intelegem ca fiecare locatie are particularitatile sale, iar cerintele pot varia de la o afacere la alta. De aceea, abordam fiecare proiect cu atentie la detalii si oferim solutii personalizate, adaptate la nevoile specifice ale clientilor nostri.

servicii facility management

Deszapezire eficienta

Folosim echipamente si unelte adecvate pentru a indeparta zapada si gheata de pe alei, trotuare si parcari. Ne asiguram ca suprafetele devin accesibile si sigure in cel mai scurt timp posibil

Siguranta garantata

Ne preocupam de prevenirea alunecarilor si de asigurarea unei cai de acces sigure. Utilizam saruri si solutii de dezghetare pentru a minimiza riscul de formare a ghetii.

Flexibilitate

Suntem dispusi sa ne adaptam programului si sa raspundem prompt cerintelor dumneavoastra. Indiferent de programul afacerii dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi un mediu sigur si functional.

Atentie la detalii

Punem accent pe detalii si pe satisfacția clientilor nostri. Fiecare proiect este tratat cu profesionalism si ne asiguram ca spatiile exterioare arata impecabil dupa interventia noastra

Concentrati-va pe activitatea dumneavostra principala

Iar noi ne asiguram ca spatiile exterioare ale cladirii sunt intotdeauna curate, accesibile si sigura in timpul sezonului rece