0737 71 77 77

DESPRE NOI

ISO 9001

Certificare ISO 9001

Activitatea Velstand Facility Management respecta standardele internationale de calitate

ISO 14001

Certificare ISO 14001

Angajamentul nostru pentru prevenirea poluarii si imbunatatirea performantelor de mediu

iso 45001 velstand

Certificare ISO 45001

Angajamentul nostru pentru sanatatea si securitatea la locul de munca

asigurare

Asigurare de raspundere civila

Bunurile tale sunt asigurate cu noi. Avem incheiata o polita in valoare de 1.000.000 Euro

VELSTAND FACILITY MANAGEMENT

Societate membra a unui grup de 10 firme cu obiective si activitati conexe, care formeaza brandul Velstand Facility Management

Dezvoltare prin evolutie – eficientizare prin tehnologizare.

Velstand Facility Management a demonstrat in timp promptitudinea, implicarea si dedicarea de care beneficiaza toti clientii de fiecare data cand apeleaza la noi.

Astfel am devenit principalul furnizor de servicii integrate pentru cladiri de birouri, complexuri rezidentiale, spatii comerciale si industriale

  • Experienta de 12 ani acumulata in intreg managementul
  • Peste 150 de CLIENTI multumiti de rezultatele peste asteptari datorita calitatii managementului
  • Peste 7 DIPLOME recunoscute

EXPERIENTA NOASTRA

Servicii de curatenie - 12 ani
Servicii de paza - 4 ani
Servicii D.D.D. - 5 ani
Servicii de urgenta - 2 ani
Servicii de gradinarit - 8 ani
Servicii de deszapezire - 3 ani
ANGAJATI
0
CLIENTI
0
ANI EXPERIENTA
0
MIL MP INTRETINUTI
0
JUDETE ACOPERIRE
0

DE CE VFM?

Ne asiguram constant de sanatatea si siguranta angajatilor respectand toate masurile si prevederile legale in vigoare
Acordam deosebita atentie conduitei sociale prin promovarea respectului reciproc, a drepturilor omului si a eticii atat la locul de munca cat si in afara orelor de program
Ne straduim sa aplicam cele mai bune practici pentru reducerea emisiilor de CO2, promovam si incurajam reciclarea cat mai multor substante si deseuri pentru sanatatea mediului si a tuturor persoanelor

Suntem determinati sa oferim servicii cu 0 batai de cap la costuri competitive

google-logo
4.8/5
4.8 din 5
Facebook_Logo_(2019)
4.8/5
4.8 din 5

UNDE TE PUTEM AJUTA :

acoperire velstand

ECHIPA MANAGEMENT

Silviu-Ambrus

SILVIU AMBRUS

DIRECTOR GENERAL
Orientat in permanenta spre nevoile clientilor, sunt aici pentru a crea parteneriate de calitate si de durata. Nu sunt capabil sa fac rabat si nu cunosc “nu se poate”. Provocarile sunt combustibilul care ne duce la nivelul urmator iar clientii pretentiosi sunt cei care ne forteaza dezvoltarea calitatii, a strategiilor de management care stau la baza oricarei companii sanatoase.
Leonard-Constantin.jpg

LEONARD CONSTANTIN

dep. OPERATIONAL

Reprezentand principalul departament din cadrul companiei, organizarea fiecarui proiect este supervizata personal pentru a ma asigura ca toate guideline-urile pe baza carora a fost cladita compania se respecta intru totul. Asta inseamna ca construiesti si sa mentii un brand care transmite si livreaza calitate in mod constant si sustinut.

Raluca.png

RALUCA VESCAN

dep. FINANCIAR

Cu totii folosim principii de baza in contabilitatea/ cash-flow-ul de acasa. Pentru mine contabilitatea insa nu se reduce doar la organizarea resurselor disponibile pentru a indeplini nevoile companiei. In meseria pe care o desfasor consider ca este mai important alocarea si mentinerea unui cash-flow stabil indiferent de situatia generata de factori pe care nu ii putem influenta.

Ana-Maria-Slova.png

ANA MARIA SLOVA

dep. RESURSE UMANE
Sunt aici sa dezvolt constant procesul de selectie pentru a creste calitatea personalului echipei. Sunt responsabila de acest post de peste 5 ani si sunt constienta ca este unul din cele mai importante din companie, rezultatele mele reflectandu-se implicit si in calitatea serviciilor prestate.
Mihai-Cozma.jpg

MIHAI COZMA

dep. VANZARI
Imi asum responsabilitatea pentru modul in care incepe orice relatie contractuala, tocmai din acest motiv sustin ideea ca transparenta, sinceritatea si respectul pe care le transmit de la bun inceput reprezinta radacinile oricarei colaborari pe termen lung. Iar cel mai important aspect dintre toate de mai sus este consilierea de calitate care este indispensabila in aceasta meserie
Isabela-Dumitrescu.png

ISABELA DUMITRESCU

dep. ACHIZITII

Pentru ca echipa noastra sa fie concentrata pe activitatea principala, focusul meu este indreptat catre un proces riguros de selectie a furnizorilor de echipamente, subcontractorilor si a oricarui partener care are aport in desfasurarea cat mai simpla si corecta a activitatii noastre.

 

Corina-Meleg.png

CORINA MELEG

dep. ADMINISTRATIV

Promptitudine, corectitudine, dedicare sunt cuvintele care ma definesc.
Sansele de a obtine succesul sunt direct proportionale cu nivelul de placere pe care il obtin din ceea ce fac. Nu imi cobor asteptarile pentru a servi cu performanta ci imi ridic nivelul de performanta pentru a se potrivi cu asteptarile mele.

Ioan-Szen

IOAN SZEN

dep. SECURITATE

Cu experienta de peste 10 ani de zile in sectorul de paza si securitate prin agenti de paza pot afirma ca gestionarea contractelor este punctul meu forte.

Imi face placere sa gestionez situatii neprevazute si sa actionez calculat pentru a solutiona cat mai eficient orice situatie.

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?

Suntem o echipa unita si creativa care cauta solutii la probleme, nu invers. Crezi ca poti sa aduci un aport in dezvoltarea companiei? Te asteptam la sediul nostru sa ne cunoastem.
  • peste 200 angajati fericiti
  • salariu motivant
  • transport asigurat/ decontat
  • acces la team-building-uri
  • posibilitati de avansare si dezvoltare
  • multe alte beneficii

CONTACTEAZA-NE ACUM