0737 71 77 77

SERVICII DE DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, DERATIZARE

Va protejam impotriva daunatorilor si va mentinem mediul sanatos si curat

Servicii de dezinsectie

Pentru a asigura o dezinsectie eficienta, vom evalua in detaliu locatia si tipul de insecte cu care va confruntati.

In functie de acest lucru, vom dezvolta un plan personalizat care sa includa utilizarea metodelor potrivite si a substantelor chimice adecvate pentru a elimina daunatorii si a preveni reaparitia lor. Utilizam produse sigure, eficiente si aprobate de Ministerul Sanatatii, asigurandu-ne ca intervenim cu responsabilitate fata de mediul inconjurator si fata de sanatatea dumneavoastra.

servicii facility management
dezinfectie

Servicii de dezinfectie

Dezinfectarea corespunzătoare joaca un rol esential in mentinerea unui mediu sanatos si sigur.

Oferim servicii profesionale de dezinfectare, folosind produse si tehnici avansate pentru a eradica bacteriile, virusurile si alte microorganisme patogene.

Echipa noastra de experti in dezinfectare va efectua o evaluare atenta a spatiului dumneavoastra pentru a identifica zonele critice si a dezvolta un plan personalizat de dezinfectare.

Utilizam produse de inalta calitate, care sunt testate si aprobate pentru a fi eficiente impotriva agenților patogeni. Echipamentul si tehnologia pe care le utilizam ne permit sa acoperim intregul spatiu in mod riguros, asigurandu-ne ca fiecare zona este tratata in mod corespunzator.

Servicii de deratizare

Rozatoarele reprezinta un pericol real pentru sanatatea umana si animala. 

Avem solutii eficiente, avizate de Ministerul Sanatatii, pentru a controla si eradica infestarile cu rozatoare. Acestea nu pun in pericol sanatatea umana.

Echipa noastra de deratizare este formata din specialisti experimentati si instruiti in mod continuu, fiind capabili sa identifice si sa abordeze problemele legate de rozatoare cu precizie si eficienta.

Inainte de a implementa orice strategie, vom efectua o evaluare amanuntita a situatiei pentru a identifica sursa infestării si gradul de extindere a acesteia. Astfel, vom putea aplica cele mai potrivite tehnici si produse pentru a controla si eradica daunatorii. Echipa noastra va monitoriza si evalua periodic situatia pentru a se asigura ca problema a fost rezolvata complet si pentru a preveni reaparitia infestarii.

Indiferent daca aveti probleme cu soarecii sau cu sobolanii, venim in intampinarea dumneavoastra cu un plan personalizat de deratizare. Folosim capcane sigure si solutii ecologice pentru a rezolva infestarea si a preveni reaparitia acesteia.

deratizare

Protejarea sanatatii angajatilor si a clientilor

Prevenirea daunelor structurii cladirii

Respectarea standardelor de igiena

Consolidarea imaginii si a reputatiei

Investiti intr-un mediu sanatos si sigur!

Contactati-ne acum pentru a beneficia de servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si asigurati-va ca locul dumneavoastra de munca este protejat si curat